Jalka-, käsi- ja kasvohoidot

Jalkahoito
Hoidon jälkeen jalat ovat rentoutuneet ja hyvinvoivat. Hoito sisältää Kylvetyksen, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, kovettumien poiston, rentouttavan jalkahieronnan ja naamion, jota jalkasi tarvitsevat.  

Hemmotteleva jalkahieronta 
Tuntuvatko jalkasi siltä, että kaipaavat kunnon rentoutusta? Jos näin on niin valitse kyseinen hoito tuomaan jalkoihisi rentoutusta ja hyvää oloa. Hoito sisältää jalkojen kylvetyksen, kuorinnan ja rentouttavan hieronnan.  

Jalkahoidot sopivat naisille, mutta tietenkin myös miehille. Hoitolassa on mahdollisuus ostaa kynsilakka jalkahoidon yhteydessä ja kynsien lakkaus sisältyy jalkahoidon hintaan. Kaikenlaiset jalat ovat tervetulleita! 

Kestolakkaus
Kestolakkaus on kestävämpi vaihtoehto tavalliselle kynsilakalle. Kestolakkaus pitää kynnet kauniina pidempään, kun normaali lakkaus. Kestolakkaus ei kuluta yhtä paljon omaa kynttä, kun rakennekynnet. Kestolakkaus kovetetaan uv-valon alla. Kestolakkaus kestää hyvänä jopa 2-4 viikkoa

Hemmotteleva käsihoito
Hemmotteleva käsihoito tekevät käsistäni pehmeät, hyvinvoivat ja rentoutuneet. Hoito sisältää kylvetyksen, kynsien viilauksen, kynsinauhojen siistimisen, naamiot, käsien ihon kuorinnan ja rentouttavan käsihieronnan.  

Hoitolassa on mahdollisuus ostaa kynsilakka käsihoidon yhteydessä ja kynsien lakkaus sisältyy käsihoidon hintaan.  

Kasvohoito
Kasvohoito puhdistaa, kirkastaa ja kosteuttaa kasvojen ihoa. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen puhdistuksen, rentouttavan hieronnan, kasvonaamion ja loppuvoiteen. Ihohoito tuotteet valitaan yksilöidysti asiakkaan ihotyypin ja asiakkaan tarpeiden mukaan.  

Ekopharman erikoiskasvohoito
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, AHA-happokuorinta (hapon voimakkuus valitaan asiakkaan tarpeiden mukaan), rentouttava hieronta, kulmien siistiminen, kasvonaamion, joka sisältää aktiiviainetta mitä ihosi tarvitsee ja loppuvoiteen. Tuotteet valitaan asiakkaan ihotyypin ja tarpeen mukaan. Hoidon jälkeen iho on kirkas, väri tasainen ja kosteutettu.  

Mekaanien ihonpuhdistus
Tässä hoidossa keskitymme ihon epäpuhtauksien poistoon. Hoito pitää sisällään alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen puhdistuksen, naamion ja loppuvoiteen.  

Kasvohieronta
Kaipaatko hemmottelua ja rentoutusta kiireiden keskelle? Kyseinen hoito on loistava valinta, jos vastaukseksi oli kyllä. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan ja hieronnan. Tuotteet valitsemme asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.  

Kasvohoidoissa käyttämämme tuotteet ovat Ekopharman tuoteita. Ekopharma on suomalainen ja suomessa tehty luonnonkosmetiikan tuotesarja. Tuotteiden teho perustuu suomalaisiin marjoihin ja kasviuutteisiin. Ekopharman kulmakiviä ovat hyvä siedättävyys ja erinomainen hoitoteho. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, sulfaatteja eivätkä keinotekoisia hajusteita. Tule ja ihastu!