Meistä

Olen Tanja Vilén, SKY-kosmetologi ja ripsiteknikko.

Olen käynyt ripsien Rolly King -kestotaivutuskoulutuksen, klassisten ripsienpidennyskoulutuksen, volyymi ripsienpidennyskoulutuksen ja rakennekynsikoulutuksen.

Minulla on myös todella suuri mielenkiinto suomalaiseen luonnonkosmetiikka Ekopharman tuoteperhettä kohtaan, joiden tuotekoulutuksia olen suorittanut kolme: Perusteet ja kasvonhoitotuotteet, PH-kuorinnat ja erikoishoitonaamiot ja sokerointikoulutuksen.

Haluan kehittää itseäni ja osaamistani jatkuvasti, jonka myötä osallistun koulutuksiin säännöllisesti jatkossakin.

Saan usein asiakkailtani kiitosta siitä, miten huomioin asiakkaani, läsnäolostani, ammattitaidostani, empaattisuudestani ja ystävällisyydestäni.

Vapaa aikaani vietän kahden koirani kanssa, järjestelmä kamera kädessä tai jäähallilla rakkaan taitoluistelu harrastuksen parissa.

Toivotan teidät lämpimästi tervetulleeksi asiakkaakseni!

Tanja


Olen Janne Vilén, koulutettu hieroja ja VoiceWell-hoitaja. Valmistuin hierojaksi Helsingin Hieronta-Akatemiasta vuonna 2015. VoiceWell-hoitaja pätevyyden sain maaliskuussa 2017. Olen toiminut hierojayrittäjänä vuodesta 2016. Erikoisosaamistani on äänen ja purennan hoito VoiceWell-hoidolla sekä nivelten liikkuvuuden edistäminen.

Hakeutuessani hierontakoulutukseen minulla oli selvänä mielessäni erikoistumiskohteeni. Tuntui luontevalta siirtyä puhallinmuusikon ammatista hoitamaan purentaa, ääntä ja hengitystä. Minua kiinnostaa myös työhyvinvointi ja ergonomia. Olen jatkanut  opintojani työn ohessa ergonomian opinnoilla. Mielestäni on tärkeää kannustaa asiakkaitani edistämään omaa hyvinvointiaan.

Janne